Sponsoren

Neoliet

Welkom bij Klimcentrum Neoliet

Klimmen is een leuke en uitdagende sport. Een keertje proberen? Gewoon lekker klimmen of serieus trainen? Bij Neoliet is iedereen welkom om op een persoonlijke manier de klimsport te beoefenen.

Naast professionele klimfaciliteiten, bieden we ook een omgeving waar mensen elkaar in een relaxte setting kunnen ontmoeten, waar klimmers met andere klimmers in contact komen, waar vriendschappen zich kunnen ontwikkelen en waar je gestimuleerd wordt je klimvaardigheden te vergroten.

Neoliet is opgericht door achtvoudig Nederlands kampioen Erik Jacobs. Neoliet is voor en door klimmers.
View Larger Map

Overzicht Neoliet kortingsregeling voor TilSAC Leden

Bever

Alles voor jouw avontuur!!

Bever is sinds 1977 dé specialist voor iedereen die actief buiten wil genieten. Met kennis en passie bieden onze mensen je steeds weer de juiste uitrusting voor jouw avontuur. Laat je inspireren!

Bever verkoopt outdoorkleding en uitrustingen van vooraanstaande merken zoals The North Face, Vaude, Lowa, Fjällräven, Columbia, Haglöfs, Mammut, Teva en nog veel meer.
View Larger Map

Meer informatie over de TilSAC kortingsregeling bij Bever Tilburg.

Kandinsky

Wie in Tilburg "BIER" zegt, kan inmiddels al meer dan 15 jaar, niet om Biercafé Kandinsky heen. Gelegen in de Telegraafstraat, nabij het station en een ruime parkeergarage (25 mtr.), is dit café alom bekend om zijn goed voorziene bierkaart. Als wij hierop ons oog laten vallen, zien wij behalve vele nieuwe bieren ook de tradionele bieren op de ruim 200 verschillende soorten tellende bierkaart staan. Er zijn acht bieren van de tap, vier vaste, één bier van de maand plus drie wissel-vaten. Zowel deze als die van de kaart, worden natuurlijk in het juiste glas geserveerd. Vanzelfsprekend is bier niet de enige reden waarom de gasten van Biercafé Kandinsky blijven komen. Er hangt een ontspannen sfeer met rustige muziek en de gezelligste gasten (TilSAC).
View Larger Map

FOSST

"Federation of Student Sports Tilburg" (FOSST) is de koepelorganisatie voor alle studentensporten in Tilburg.

Belangenbehartiging

FOSST heeft als voornaamste doel het behartigen van de belangen van alle sportende studenten in Tilburg. Hierbij is de sportraad het aanspreekpunt voor alle 23 studentensportverenigingen (zoals oa. Tarantula) en individuele sporters. Ongeveer 6500 studenten in Tilburg hebben een sportkaart van het Tilburg University Sports Center en maken daarmee gebruik van de accommodaties en het uitgebreide sportaanbod. Voor FOSST is het van belang dat de student centraal staat en gehoord wordt om in de behoeften voor de studentensport te kunnen voorzien.

Vertegenwoordiging

Voor de studentensport zijn veel interne en externe relaties erg belangrijk. Daarom vertegenwoordigt FOSST de studentensportverenigingen (ssv’s) en alle sportende studenten bij overleggen met de overige studentenorganisaties van Tilburg University. Ook werkt de sportraad nauw samen met de directie en medewerkers van het Sports Center om de kwaliteit van de studentensport zo goed mogelijk te bewaken en waar nodig te verbeteren. Daarnaast vertegenwoordigt FOSST ook op landelijk niveau de Tilburgse studentensport. Zo is er een maandelijks overleg met alle sportraden van de overige universiteitssteden van Nederland en de overkoepelende organisatie StudentenSport Nederland.

Ondersteuning, Stimulering en Promotie

Voor landelijke studentensportevenementen als de Batavierenrace, StudentenWintersport en het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap organiseert FOSST de Tilburgse afvaardiging. Naast de landelijke evenementen organiseert de sportraad ook eigen evenementen om de studentensport zo veel mogelijk te stimuleren. Voorbeelden hiervan zijn verschillende clinics, Futsal competitie, het Carnavalvolleybaltoernooi of het Tilburgs Studenten Kampioenschap Stef Stuntpiloot. Bij het organiseren van de evenementen worden de ssv’s zo veel mogelijk betrokken om de verenigingen te promoten. Niet alleen de sportevenementen, maar ook activiteiten als een besturendag of kampioenenfeest worden georganiseerd voor de kadervorming van besturen van ssv’s.

FOSST heeft als doel de besturen en verenigingen te ondersteunen op organisatorisch en gedeeltelijk op financieel vlak, om de kwaliteit van de breedtesport én dieptesport zo hoog mogelijk te krijgen. Om de studentensport zo goed mogelijk te promoten is veel contact met externe instellingen zoals Tilburg University, Fontys & Avans Hogescholen en de Gemeente Tilburg.